Ruoko Rakennusmateriaalina

Hauskat ja luonnolliset hiustarvikkeet – näin saat hiuksista luonnollisen näköiset

Posted by on syys 24, 2020

Oletko kyllästynyt käyttämään hiuksiasi samalla tavalla päivä päivältä? Haluatko piristää sitä hieman? Miksi ei!?


Aurinko on poissa ja lämpötilat ovat korkeat. Sen takia monet meistä saattavat tuntea itsemme onnellisemmiksi, iloisemmiksi ja valmiimmiksi kokeilemaan uutta hiusleikkausta tai väriä. Mutta jos et ole vielä valmis tähän tai et halua tehdä yhtä pysyvää muutosta hiuksillesi, on aika poistua
mukavuusalueeltasi ja kokeilla joitain hiustarvikkeita hiuksiasi varten ja pitää hauskaa niiden kanssa.

Hauska hiuspanta

Hiuksiin laitettavat päänauhat ovat yksiä kuumimpia hiustarvikkeita tällä hetkellä. Tämä ei ole yllättävää, sillä päänauhat ovat erittäin todella söpöjä. Käytin niitä itsekin nuorempana, mutta en ole käyttänyt niitä nyt vuosiin.

Hiuspannat sopivat kaikenlaisille ihmisille – voit käyttää niitä niin lyhyillä hiuksilla kuin myös pitkillä hiuksilla. Voit löytää niitä käytännössä kaiken värisinä ja eri kuvioilla varustettuna. Pidän erityisesti sivulta pyyhkäisevästä tyylistä, jossa näytät hieman kaulaa, koska se näyttää hyvin naiselliselta. Jos hiuspanta ei kuitenkaan miellytä sinua, erilaiset hiustenpidennykset saattavat olla enemmän makuusi.

Tyttömäiset kukat

En ole mikään kukkatyttö, itse asiassa en ole lainkaan tyttömäinen tyttö, mutta tämä on aihe toista kertaa varten. Tässä ei ole mitään vikaa, mutta minulla ei vain itselläni ole aikaa ja kärsivällisyyttä laittaa kukkia hiuksiini.

Se vain vie liikaa aikaa. Pidän yksinkertaisesta, helposta ja nopeasta tyylistä enemmän. Minun on kuitenkin sanottava, että Chime Edwards on saanut minut harkitsemaan hiukan naisellisempien tyylien kokeilemista.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *